7814-BEWERKT-1-scaled.jpg

Doe de check – Jenn Coaching

Wil jij van je leven een 10+ maken?

Doe de check of je bij Jenn Coaching past

Jenn Coaching heeft een geheel eigen aanpak die iedereen helpt om van zijn leven een 10+ te maken. Een combinatie van Westerse en Oosterse inzichten, humor en toekomstgerichte sessies in de buitenlucht. Ben jij benieuwd of dat iets voor jou is?

Een traject duurt 4 maanden, daarmee realiseren we daadwerkelijk verandering. We graven niet in het verleden, maar kijken naar wat er nu speelt. Je zet nieuwe stippen op jouw horizon en vindt je ultieme vrijheid terug. Ben jij klaar voor een awakening?

Doe direct de check!

Mijn coachingaanpak is down to earth en doelgericht. Het gaat hier niet slechts om gedragsverandering, maar om anders leren Zijn. Van binnenuit, voor altijd. 
Samen gaan we zo voor lange termijn resultaat. Dat betekent dat we intensief en inspirerend aan de slag gaan. Doe de check of dit bij jou past. Ik koppel persoonlijk aan je terug.

7 vragen aan jou:

Dankjewel dat je dit hebt ingevuld. Ik doe de check of we bij elkaar passen en stuur je een persoonlijke terugkoppeling binnen 48 uur. Als het klikt, plannen we een intake. Tip: Lees minimaal 1 boek over non dualiteit. Mijn persoonlijke favoriet is ‘Radiant Mind‘ van Peter Fenner. Ook Hans Laurentius heeft mooie boeken geschreven.

Test jezelf voor een eerste indruk.

© 2023 Jenn